Attester

Kørekortattest

Udfærdigelse heraf koster 600,00 kr, som betales kontant. Man skal medbringe “pasfoto” og ved anvendelse af briller/kontaktlinser brilleattest fra optikeren, hvoraf styrken af glas/kontaktlinser fremgår, da dette skal påføres kørekortattesten.

Sygemelding til arbejdsgiver

Udfærdigelse heraf koster 500,00 kr (ej momsbelagt) modtages kontant, kvittering medgives til arbejdsgiver som så refunderer beløbet. Alternativt er der efterhånden flere og flere arbejdsgivere, der medgiver deres ansatte det såkaldte EAN-lokationsnummer på 13 cifre, ved hjælp af hvilket jeg kan sende regningen direkte til arbejdsgiver.

Forsikringsattester

Der findes en lang række forskellige forsikringsattester, hvoraf en del er meget omfattende. Honorar for attesten betales af forsikringsselskabet. Ved bestilling af tid til udfærdigelse af en sådan attest skal man oplyse hvilken attest, det drejer sig om, herunder hvor mange sider attesten omfatter, således at det er muligt at vurdere hvor lang tid, der skal sættes af til udfærdigelse af attesten. Reglen er, at patienten vil blive tilbudt en af de senere eftermiddagstider.